N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinaanleg Zoetermeer

Tuinaanleg in regio Zoetermeer

Besteed uw tuinaanleg in Zoetermeer en omgeving uit aan dé groenspecialist uit Waddinxveen, in de buurt van Gouda. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee beschikt over meer dan drie decennia aan ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel bedrijfstuinen als particuliere tuinen. Voor ons is geen klus te klein en geen tuin te groot. We verzorgen uw klus van a tot z.  

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Wat kunnen we voor u betekenen voor de tuinaanleg in regio Zoetermeer?

Heeft u geen groene vingers of heeft u geen tijd om zelf de tuinaanleg in regio Zoetermeer te regelen? We helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin. We houden dan ook rekening met uw wensen en met de grootte van uw tuin. Ons team heeft alle disciplines in huis om u van de perfecte tuin te voorzien. U schakelt ons onder andere in voor:

Laat ons uw tuin in Zoetermeer aanleggen

Voordat we starten met de tuinaanleg bij u in regio Zoetermeer, maken we eerst een ontwerp. Hierin nemen we al uw wensen op, zoals bijvoorbeeld een douglasoverkapping of een speciale zithoek. Ook voor het tuinonderhoud in regio Zoetermeer schakelt u ons in. Maak snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV