N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Douglasoverkapping plaatsen Waddinxveen

Een douglasoverkapping laten plaatsen in regio Waddinxveen

Wilt u graag een douglasoverkapping laten bouwen en plaatsen in regio Waddinxveen of Gouda? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV staat graag voor u klaar. Als specialist op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud hebben wij ervaring met de toepassing van tuinelementen zoals overkappingen. Met de grootste vakkundigheid zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang geniet van uw overkapping – en uiteraard de tuin in zijn geheel. U kunt bovendien uw douglasoverkapping helemaal naar eigen wens laten bouwen en plaatsen door de experts van ons bedrijf uit Waddinxveen, nabij Gouda. Ontdek de mogelijkheden!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een duurzame douglasoverkapping laten bouwen en plaatsen door onze experts uit Waddinxveen

Velen kiezen tegenwoordig voor douglashout voor bijvoorbeeld een overkapping of douglasschutting in de tuin. Deze houtsoort kan goed tegen een stootje, krijgt door de jaren heen een mooie kleur en is relatief gemakkelijk te bewerken. Omdat douglashout veel hars bevat dat telkens weer goed hard wordt, blijft de sterkte van uw constructie behouden. Ook heeft u hierdoor minder last van schimmels en zal houtrot veel minder snel optreden. Door deze consistente kwaliteit en sterkte van douglashout geniet u nog jarenlang van uw douglasoverkapping, die u vakkundig kunt laten bouwen en plaatsen door onze hoveniers uit Waddinxveen, nabij Gouda.

Laat uw tuinschets door ons maken

Als ecologisch hovenier uit Waddinxveen hechten wij veel waarde aan milieuvriendelijkheid, waardoor u een volledig duurzame douglasoverkapping kunt laten bouwen en plaatsen in uw tuin in regio Gouda. Wilt u deze overkapping laten verwerken in uw tuinontwerp? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 0182-615158 en ontvang – na uw goedkeuring van de tuinschets – een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV