N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuin ophogen Zuid-Holland

Uw tuin ophogen of uitgraven in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat uw tuin kan ophogen of uitgraven en dat werkzaam is in heel Zuid-Holland? Loonbedrijf Robbert van der Lee staat graag voor u klaar met uitgebreide kennis en expertise en moderne machines. Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van verschillende soorten grondwerk, waaronder het uitgraven of ophogen van tuinen. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn en wij gaan voor u aan de slag om het beste resultaat te behalen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Voor ieder doeleinde uw tuin laten uitgraven of ophogen door ons bedrijf uit Zuid-Holland

Ons loonbedrijf is gevestigd in Waddinxveen, niet ver van Gouda, en staat klaar voor het ophogen of uitgraven van iedere soort tuin in Zuid-Holland. Dankzij onze ruime ervaring in het vak, zijn wij in staat u complete service aan te bieden. U schakelt ons in wanneer u bijvoorbeeld uw tuin wilt laten ophogen voor de aanleg van nieuwe bestrating of wanneer u verzakkingen vakkundig wilt laten wegwerken. Wilt u uw tuin laten ophogen of uitgraven om een andere reden, bijvoorbeeld voor grondig tuinonderhoud bij u in Zuid-Holland? Wat de klus ook is in het kader van grondverzet, ons loonbedrijf draait onze hand er niet voor om!

Laat uw tuin door ons ophogen

Het ophogen of uitgraven van uw tuin in Zuid-Holland doet u natuurlijk niet zonder wikken en wegen. Met een goed doordacht plan wilt u het beste resultaat behalen voor uw tuin, om zo op de lange termijn hier optimaal gebruik van te maken. Neem daarom contact op met ons loon- en hoveniersbedrijf uit Waddinxveen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat. Bespreek ook met ons de verschillende werkzaamheden die wij op het gebied van grondwerk en grondverzet voor u kunnen verrichten. Bel ons op 0182-615158 en maak direct een afspraak of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV