N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Grondwerk grondverzet

Uw partner in grondwerk en grondverzet

Bent u op zoek naar een bedrijf in regio Gouda dat zich specialiseert in grondwerk en grondverzet, bijvoorbeeld op het gebied van landbouw? Dan zit u goed bij Loonbedrijf Robbert van der Lee in Waddinxveen. Als volledig onafhankelijk loonbedrijf staan wij voor u klaar bij iedere klus. Al sinds 1963 zijn wij ervaren met ieder soort grondwerk. Met welke klus mogen wij u assisteren?

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Schakel ons in voor grondwerk en grondverzet voor de landbouw in regio Gouda

Voor iedere klus betreffende landbouw, grondwerk of grondverzet schakelt u ons loonbedrijf nabij Gouda in. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en bieden complete service aan. Ons loonbedrijf is dan ook gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Denkt u hierbij aan onder meer:

Voor iedere klus rondom grondwerk en grondverzet voor de landbouw in regio Gouda beschikken wij over de benodigde machines en apparatuur. Zo hebben wij in ons wagenpark onder andere een tractor, snipperaar, kieper en sneeuwschuiver. Behoeft uw project andere machines of apparatuur? Dan weten wij precies waar we deze voor u kunnen vinden. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen op het gebied van grondwerk en wij gaan direct voor u aan de slag in Gouda en omgeving.

Bespreek de mogelijkheden voor grondverzet en andere werkzaamheden voor de landbouw

Voor een compleet kostenplaatje vraagt u eenvoudig online een offerte aan via ons contactformulier. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze andere diensten, zoals tuinonderhoud of -aanleg voor particulieren of bedrijven? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor uw project. Bel hiervoor naar 0182-615158. U kunt uw vraag tevens naar ons e-mailen via info@vdlee.nl. Wij vertellen u graag meer over het grondwerk, grondverzet en de werkzaamheden voor landbouw waar u ons voor kunt inschakelen in regio Gouda.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV