N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuininrichting kleine tuin

Een tuininrichting speciaal voor een kleine tuin

Wilt u weten wat een geschikte tuininrichting is voor een kleine tuin? Door te kiezen voor een kleine tuin geniet u van een gezellige, besloten tuin die meestal weinig onderhoud behoeft. Er moet echter wel slim en creatief gebruik worden gemaakt van de ruimte. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, helpt u hier graag bij. We creëren een goede balans in uw tuin, waardoor u ook van een kleine tuin optimaal geniet.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Welke tuininrichting is geschikt voor een kleine tuin?

Een kleine tuin heeft logischerwijs een andere tuininrichting nodig dan een grote tuin. U heeft te maken met beperkte ruimte en deze wilt u natuurlijk zo goed en creatief mogelijk benutten. Daarom is het belangrijk om vooraf een tuinontwerp op maat te laten maken. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee helpt u graag om alles uit uw kleine tuin te halen. Dit doen we door de elementen in uw tuin, zoals een loungehoek, zo efficiënt mogelijk in te delen. Bent u akkoord met het ontwerp? Dan beginnen we met de tuinaanleg. Hiervoor zetten wij enkel gespecialiseerde hoveniers in die over de kennis en kunde beschikken om het beste resultaat te behalen.

Geniet van de inrichting van uw kleine tuin

Wanneer u een kleine tuin heeft, wilt u de tuininrichting natuurlijk zo efficiënt mogelijk indelen. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin. Hiervoor bieden we diverse tuinelementen aan tegen goedkope prijzen, zoals houten schuttingen. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn bereikbaar via 0182-615158 of via info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV