N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Beplantingsplan Gouda

Een beplantingsplan voor uw tuin in Gouda

Het team van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen voorziet u graag van een nauwkeurig opgesteld beplantingsplan voor uw tuin in Gouda. Dit plan is onderdeel van onze complete service voor zowel particulieren als bedrijven en publieke instellingen. Van de eerste tuinschets tot het laatste detail, het complete plaatje wordt door onze ervaren specialisten gerealiseerd. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw beplantingsplan in regio Waddinxveen en Gouda, staan wij u graag uitgebreid te woord en luisteren we aandachtig naar uw wensen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een beplantingsplan voor iedere soort tuin in Gouda en omgeving

Een gedegen ontwerp van uw tuin in regio Gouda is natuurlijk niet compleet zonder een beplantingsplan van ons hoveniersbedrijf uit Waddinxveen. Uw tuinwensen komen tot leven dankzij onze ervaren tuinontwerpers, die u voorzien van deskundig advies en u uitgebreid op de hoogte brengen van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beplanting. Heeft u een kleine tuin en wilt u een strakke indeling van verschillende planten en bloemen? Of wilt u een bosachtige omgeving creëren met sfeervolle bomen? Wij bespreken alles met u en beginnen met tekenen en plannen zodra al uw wensen duidelijk zijn.

Maak een afspraak

Naast een beplantingsplan van onze experts in Waddinxveen, voorzien we u ook graag van een ontwerp van uw tuin in Gouda waarin andere elementen naar voren komen. Denk bijvoorbeeld aan vrijstaande overkappingen en bestrating met (eventueel) gebruikte tuintegels. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 0182-615158, laat een vrijblijvende tuinschets maken en een offerte opstellen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV