N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinonderhoud Zoetermeer

Tuinonderhoud in regio Zoetermeer

Bent u op zoek naar een groenspecialist voor tuinonderhoud in de regio Zoetermeer aan uw eigen tuin of een bedrijfstuin? Benader dan Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda. Wij weten als geen ander dat een goed onderhouden tuin net zo belangrijk is als het resultaat van een nieuwe tuin. Dankzij ons vakkundige tuinonderhoud geniet u ieder seizoen opnieuw van uw prachtige tuin in Zoetermeer!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Hoveniers met een groen hart verzorgen uw tuinonderhoud in Zoetermeer

Of u nu een bedrijfstuin of particuliere tuin heeft; u schakelt ons in voor professioneel tuinonderhoud in regio Zoetermeer. Onder tuinonderhoud vallen onder andere:

  • Het wieden van onkruid
  • Het bemesten van nieuwe planten
  • Het snoeien van struiken en bomen

Onze gespecialiseerde hoveniers zorgen met passie voor uw tuin door bijvoorbeeld water te geven aan groot groen. We bieden machines aan met machinist waardoor uw tuin vakkundig onderhouden wordt. Denk hierbij aan een tractor met snipperaar en machines voor grondwerkzaamheden met machinist.

Sluit een onderhoudscontract bij ons af

Wilt u ons inschakelen voor tuinonderhoud in regio Zoetermeer of voor tuinonderhoud nabij Rotterdam? U heeft bij ons de keuze uit eenmalig onderhoud op aanvraag of periodiek onderhoud. Voor periodiek onderhoud heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan beslist u zelf of we bijvoorbeeld maandelijks of ieder kwartaal bij u langskomen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan gerust naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV