N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Voortuin aanleggen

Een voortuin aanleggen

Wilt u een nieuwe voortuin laten aanleggen? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, helpt u graag met het realiseren van uw droomtuin. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin; onze gespecialiseerde hoveniers hebben alles in huis om een tuin te creëren die aansluit bij al uw wensen!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer u een voortuin laat aanleggen?

Het aanleggen van uw voortuin begint met het maken van een ontwerp dat gebaseerd is op uw wensen en voorkeuren. We komen hiervoor graag bij u thuis om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. In dit gesprek worden al uw wensen besproken zodat wij een tekening kunnen maken die weergeeft wat u voor ogen heeft. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, begint de aanleg van uw tuin in Zoetermeer of elders in het land.

Schakel de hulp van gespecialiseerde hoveniers in voor uw voortuin

Voor het aanleggen van uw voortuin geven we u altijd een inzichtelijke offerte voor de tuinaanleg in Rotterdam. Zo is het altijd duidelijk wat de kosten voor de tuinaanleg worden. U wilt natuurlijk dat uw tuin er verzorgd bij blijft liggen. Heeft u zelf geen groene vingers en schakelt u graag een externe partij in die het tuinonderhoud bijhoudt? Wij zijn van alle markten thuis en staan u op dit gebied ook graag bij. Neem contact met ons op via 0182-615158 of via info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV