N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tractor met snipperaar huren

Een tractor met snipperaar huren

Wilt u een tractor met snipperaar huren inclusief bestuurder voor het snipperen van takken? Dit is geen enkel probleem bij Loonbedrijf Robbert van der Lee. Naast dat u ons kunt inschakelen voor grondwerk, huurt u bij ons ook diverse machines uit ons uitgebreide wagenpark. Robbert van der Lee komt graag bij u langs voor het verrichten van elke klus – klein of groot!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een tractor met snipperaar huren voor het snipperen van takken

Een tractor met snipperaar kunt u eenvoudig bij ons huren. Wij komen dan ook graag bij u langs voor het uitvoeren van verschillende soorten grondwerk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het snipperen van takken of het water geven van groot groen in droge periodes. Dit zijn slechts enkele van de werkzaamheden waarvoor u ons inschakelt. Ook voor bijvoorbeeld het ophogen of uitgraven van uw tuin zit u bij ons goed. Ons loonbedrijf in Waddinxveen, nabij Gouda, is de juiste partner voor elke klus. Laat ons weten wat we voor u mogen betekenen.

Bel ons en vraag een offerte aan

Bel ons via 0182-615158 en vraag een offerte aan om een tractor met snipperaar te huren. Wij vertellen u tevens graag meer over de werkzaamheden rondom grondwerk en grondverzet waarvoor u ons kunt inschakelen. Wilt u takken laten snipperen? Bent u op zoek naar een sneeuwschuiver die wordt bediend door een ervaren loonwerker? Of zoekt u een specialist in tuinonderhoud? Ook hiervoor zit u bij ons goed. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken met u mee om tot het gewenste eindresultaat te komen. U neemt ook contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV