N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Loonbedrijf grondverzet

Ons loonbedrijf voor grondverzet

Hoveniers- en loonbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, is een volledig zelfstandig bedrijf en gespecialiseerd in grondverzet. Grondverzet vormt de basis voor alle grond-, weg- en water en woningbouw. Er zijn binnen grondverzet dan ook weinig disciplines die we niet beheersen. Ons loonbedrijf nabij Gouda beschikt over al het benodigde materiaal óf we weten waar we dit voor u kunnen huren. We staan graag voor u klaar! 

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een loonbedrijf in Waddinxveen, nabij Gouda, met eigen grondverzetmaterieel

Robbert van der Lee is de oudste zoon van Ineke en Ronald van der Lee (1963-2017), de oprichter van het hoveniersbedrijf. Sinds 2016 is hij de eigenaar van het loonbedrijf dat grondverzet uitvoert in de wijde omgeving van Waddinxveen, niet ver van Gouda. Ook door het hoveniersbedrijf wordt hij regelmatig ingezet, bijvoorbeeld voor het ophogen of uitgraven van tuinen of om zand en grond in te rijden en uit te vlakken. Ook voor het schuiven van sneeuw en het water geven van tuinen in droge periodes draaien we onze hand niet om. Dankzij ons eigen materieel voor grondverzet kunnen we deze werkzaamheden vakkundig en efficiënt uitvoeren. Wij zijn zelf in het bezit van onder andere een:

U huurt kranen en graafmachines bij ons in de gewenste grootte, waarna Robbert als kraanmachinist aan de slag gaat. Wilt u ons loonbedrijf nabij Gouda inschakelen voor grondverzet? Laat ons weten wat u voor ogen heeft en wij bieden u een plan van aanpak aan.

Schakel ons in voor grondverzet

Zoals u ziet, staat ons loonbedrijf klaar voor ieder soort grondverzet in Gouda of een andere nabijgelegen regio. Bel ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt Robbert van der Lee door te mailen naar info@vdlee.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via 0182-615158.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV