N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Vrijstaande overkapping tuin

Een vrijstaande overkapping in uw tuin

Met een vrijstaande overkapping geniet u vaker van uw tuin, ook als het regenachtig weer is. Een overkapping is een echte blikvanger in uw tuin waar u jarenlang van geniet. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, in de buurt van Gouda, hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen. Ontdek snel welke overkappingen we bieden.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een vrijstaande overkapping in uw tuin van het beste hout

Wilt u langer genieten van het buitenleven onder uw eigen afdak? Met een vrijstaande overkapping creëert u meer sfeer in uw tuin. We plaatsen graag een douglasoverkapping waar u jarenlang van geniet. Douglas is namelijk een sterke houtsoort die bestand is tegen weersinvloeden en jaren mooi blijft. Creëer bijvoorbeeld een fijne loungehoek in uw tuin, zodat u na een lange werkdag heerlijk tot rust komt. We maken graag een tuinontwerp voor uw tuin in Waddinxveen zodat u precies ziet hoe de overkapping eruit gaat zien. Ook voor de aanleg van uw tuin schakelt u ons in. We bieden namelijk een totaaloplossing als het aankomt op uw tuin.

Geniet van een prachtige overkapping

Of u nu een vrijstaande of een houten overkapping wilt laten maken; wij staan voor u klaar. We bieden een overkapping aan waar u lang plezier van heeft. Wilt u een vrijstaande overkapping in uw tuin laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0182-615158 of door een e-mail te sturen naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV