N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinontwerp Waddinxveen

Een tuinontwerp van onze experts uit Waddinxveen

Een gratis tuinontwerp of tuinschets laat u maken door de experts van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda en Reeuwijk. Wanneer u ons inschakelt, komen wij graag bij u thuis langs. Indien het om een zakelijk project gaat, bijvoorbeeld in regio Gouda of Reeuwijk, komen onze specialisten uit Waddinxveen ook graag uw wensen voor een tuinontwerp of tuinschets bij u op kantoor bespreken. We nemen alle hoofdlijnen en details met u door, zodat u binnenkort profiteert van een resultaat dat volledig op uw wensen aansluit.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een persoonlijk tuinontwerp van ons hoveniersbedrijf uit Waddinxveen

Wenst u een tuinontwerp of tuinschets voor een particuliere of zakelijke tuin in regio Gouda of Reeuwijk? Wij begrijpen als geen ander dat uniciteit centraal moet staan. We bespreken wat u voor ogen heeft, meten de huidige tuin op en bekijken direct hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een ontwerp. Dit wil dus ook zeggen dat wij altijd maatwerk leveren. Een tuinontwerp of tuinschets van ons hoveniersbedrijf uit Waddinxveen, nabij Gouda en Reeuwijk, garandeert een resultaat dat past bij al uw wensen, eisen en creatieve ideeën. Pas als u met het tuinontwerp akkoord gaat, zal ons ervaren team uit Waddinxveen ermee aan de slag gaan!

Alle details worden in uw tuinschets verwerkt

Een tuin bestaat in de meeste gevallen uit veel verschillende elementen. Alle elementen van uw gewenste tuin in Gouda, Reeuwijk of elders in deze regio, verwerken wij nauwkeurig in een tuinontwerp en tuinschets bij ons in Waddinxveen. Denk hierbij niet alleen aan de beplanting, maar ook aan bestrating – bijvoorbeeld met gebruikte tuintegels – en de toepassing van houten constructies. Ook voeren we grondverzetwerkzaamheden uit indien deze nodig zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze ervaring

Bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda en Reeuwijk, bent u verzekerd van een uniek en persoonlijk tuinontwerp en een gedetailleerde tuinschets. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het vak, ook op het gebied van tuinonderhoud. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden een gratis tuinontwerp aan vanuit ons bedrijf in Waddinxveen, nabij Gouda, en bieden u tevens een vrijblijvende offerte aan. Bij ons weet u dan ook altijd waar u aan toe bent, ook wanneer u ons als loonbedrijf in Zuid-Holland inschakelt. Bovendien profiteert u bij ons van uitstekende garantievoorwaarden. Wilt u meer weten over onze projecten, diensten en over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op via 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV