N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Overkapping hout maken

Laat een overkapping van hout maken

Wilt u graag een overkapping van hout laten maken zodat u ook met minder mooi weer op uw terras kan zitten? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, is ervaren in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ook wanneer u hout nodig heeft voor uw terrasoverkapping of deze wilt laten ontwerpen en plaatsen, zit u bij ons goed. Wij zorgen dat uw tuin precies wordt zoals u wilt, zodat u op warme zomerdagen heerlijk geniet van het buitenleven. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij geven u graag advies.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een overkapping van hout speciaal voor u op maat laten maken door een expert

Droomt u van een overkapping van hout en wilt u deze laten maken door een specialist? We helpen u graag verder. Of u nu een vrijstaande overkapping in de tuin of een vaste wilt laten bouwen; wij bieden maatwerk. We komen namelijk bij u langs om uw tuin te bekijken en te zien wat er allemaal mogelijk is. Desgewenst maakt ons bedrijf uit een tuinontwerp voor uw tuin in Waddinxveen, zodat u precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien met de overkapping. Vervolgens gaan we snel aan de slag. Aangezien ons team over diverse specialiteiten beschikt en we het beste hout voor uw terrasoverkapping bieden, bent u ervan verzekerd dat uw overkapping op professionele wijze wordt gebouwd.  

Laat een overkapping door ons maken van het beste hout voor een terrasoverkapping

Wilt u graag een overkapping van hout door ons laten maken? Of heeft u hout nodig voor een terrasoverkapping? Naast overkappingen kunt u bij ons ook terecht voor tuinaanleg als beplanting en bestrating. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping van hout te laten maken? Bel dan naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV