N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Loungehoek creëren

Een loungehoek creëren

Door een loungehoek in uw tuin te creëren, geniet u optimaal van het buitenleven. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in Waddinxveen, nabij Gouda, is gespecialiseerd in het ontwerpen van de ideale loungehoek voor uw tuin. U kunt bij ons zowel als particulier als bedrijf terecht en we hebben jarenlange ervaring met het realiseren van droomtuinen. Heeft u al bepaalde ideeën over de ideale plek in uw tuin waar u kunt genieten en ontspannen? Geef uw wensen dan aan ons door en wij maken deze waar!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Maak uw tuin in Waddinxveen af door de perfecte loungehoek te laten ontwerpen en creëren

Wilt u voor de tuin van uw woning een loungehoek laten ontwerpen en creëren door onze specialisten in Waddinxveen waar u geen genoeg van krijgt? Of wilt u voor een bedrijfstuin een dergelijke plek inrichten voor medewerkers? Bij ons hoveniersbedrijf nabij Barendrecht is alles mogelijk. Een loungehoek is de perfecte plek waar u van uw tuin en het buitenleven geniet. Of u nu een grote of kleine tuin heeft; voor iedere ruimte en voor ieder budget bieden wij een geschikte oplossing. Onze vakmensen uit Waddinxveen zorgen ervoor dat u een loungehoek in uw tuin kunt creëren waar u alle voordelen uithaalt, met de gewenste details die wij nauwkeurig in onze tuinontwerpen verwerken.

Complete tuinaanleg

U kunt door onze specialisten in Waddinxveen een loungehoek laten ontwerpen en creëren als onderdeel van een compleet project voor uw tuin. U laat door ons ook uw tuin aanleggen nabij Rotterdam en omgeving. We bieden alle elementen voor uw tuin aan, zoals terrassen, bestrating en natuurlijk de beplanting. We maken voor u gratis en vrijblijvend een tuinontwerp nabij Het Vijfde Dorp en gaan pas aan de slag als u hiermee akkoord gaat, uiteraard nadat u van ons een offerte heeft ontvangen.

Bespreek uw wensen op uw locatie

Wilt u een loungehoek voor uw tuin laten ontwerpen door onze specialisten in Waddinxveen en een omgeving laten creëren die helemaal op uw wensen aansluit? Neem contact met ons op via 0182-615158 of via info@vdlee.nl en bespreek wat u voor ogen heeft. Wij komen graag bij u langs om uw omgeving te verkennen en een plan van aanpak aan u voor te leggen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV