N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinontwerp Barendrecht

Een tuinontwerp in regio Barendrecht

Een gratis tuinontwerp laat u maken door de specialisten van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda en niet ver van Rotterdam en Barendrecht. Met een vakkundig gemaakt tuinontwerp laat u al uw wensen en ideeën vertalen naar een concreet plan. Welk tuinontwerp u voor ogen heeft, bespreken we graag bij ons op kantoor of bij u thuis in bijvoorbeeld Barendrecht of Rotterdam. Op deze manier weten we zeker dat we al uw wensen duidelijk in kaart brengen en deze naar een uniek ontwerp vertalen. Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een tuinontwerp op maat in de regio’s Barendrecht en Rotterdam

Een tuinontwerp in regio Rotterdam of Barendrecht laat u maken door de specialisten van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee. Wij maken uw ontwerp geheel gratis en vrijblijvend. Zo zit u nergens aan vast en kunt u te allen tijde beslissen of u door ons daadwerkelijk uw tuin wilt laten aanleggen. U bespreekt met ons alle details die u in uw tuin verwerkt wilt hebben. Denk hierbij aan het type beplanting, de toepassing van tegels, grind of douglasschuttingen en hoeveel tijd u in uw tuin wilt gaan steken. Wij staan voor u klaar met de beste oplossingen.

Profiteer van onze ervaring en complete service

Wilt u een tuinontwerp voor uw tuin nabij Rotterdam laten maken door ons hoveniersbedrijf nabij Barendrecht? Dankzij onze ruime ervaring in tuinaanleg, tuinontwerpen en tuinonderhoud nabij Rotterdam voor zowel particulieren als bedrijven, bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit en complete service. Daarnaast geniet u bij ons van zeer goede garantievoorwaarden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een tuinontwerp in regio Rotterdam of Barendrecht. U bereikt ons door te bellen naar 0182-615158 of door een e-mail te sturen naar info@vdlee.nl. U kunt ook een offerte aanvragen om kennis te nemen van de kosten van uw tuinaanleg nabij Rotterdam.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV