N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Kosten tuinaanleg Rotterdam

De kosten van tuinaanleg in regio Rotterdam

De kosten voor tuinaanleg in regio Rotterdam door de specialisten van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, zijn verrassend laag! Tegelijkertijd geniet u uiteraard van uitstekende kwaliteit, die wij altijd vooropstellen. Bovendien stellen wij gratis offertes op en maken wij gratis tuinontwerpen. In uw persoonlijke ontwerp worden al uw wensen verwerkt. Gaat u akkoord met het tuinontwerp? Dan gaan we aan de slag. Uiteraard overleggen we vooraf met u over de kosten van de tuinaanleg op uw locatie in regio Rotterdam. Of u nu een onderhoudsarme tuin, een kindvriendelijke tuin of een tuin voor lange zomeravonden wilt: wij realiseren uw wensen tot in detail. Wij beschikken over een vast team van hoveniers met elk hun eigen specialiteit.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Lage kosten voor tuinaanleg in regio Rotterdam: voor ieder budget een oplossing

Doordat we lage kosten hanteren voor tuinaanleg in regio Rotterdam, bieden wij voor ieder budget een oplossing. Wij zetten onze kennis en kunde in voor bedrijven, particulieren, scholen en andere instellingen. Of het nu een kleine of grote klus betreft, voor ons is geen enkele tuinaanleg in regio Rotterdam een te grote uitdaging en bij ieder project zijn we volledig transparant over de kosten. Dankzij meer dan drie decennia aan ervaring, bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben onze medewerkers gedegen kennis van zaken. Hierdoor voorzien ze u uitstekend van deskundig advies en beantwoorden ze al uw vragen. Wilt u dat uw tuin na de aanleg goed onderhouden wordt? Schakel ons dan naast tuinaanleg in Rotterdam ook in voor tuinonderhoud

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de kosten van tuinaanleg

Schakel snel de hulp in van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee en profiteer van uitstekende garantievoorwaarden en aantrekkelijke kosten voor uw tuinaanleg in regio Rotterdam! In een offerte voor uw tuinaanleg neemt u kennis van de kosten en mogelijkheden. Heeft u vragen over de werkzaamheden voor uw project? Of bent u bent u benieuwd wat wij als loonbedrijf in Zuid-Holland voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV