N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Douglasschuttingen

Douglasschuttingen

Wilt u douglasschuttingen in uw tuin laten plaatsen? Als u wilt dat uw schutting een lange tijd meegaat, is douglas de ideale houtsoort. Dit hout is namelijk sterk en bestand tegen weersinvloeden. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, bouwt schuttingen voor particulieren, maar ook op bedrijventerreinen en bij scholen. Laat u informeren over onze complete service!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

De voordelen van douglasschuttingen

De toepassing van douglashout voor schuttingen heeft verschillende voordelen. Wilt u een mooie, duurzame schutting kopen? Kies dan voor douglasschuttingen! Deze schuttingen gaan jarenlang mee, zodat u een lange tijd plezier heeft van uw tuinafscheiding. Ten eerste is dit type hout erg sterk, stabiel, recht en zorgt het voor een lange levensduur van de schutting. Ten tweede zijn douglasschuttingen relatief gemakkelijk machinaal te verwerken, waardoor we maatwerk efficiënt kunnen bewerkstelligen. Ten slotte is de uitstraling van douglasschuttingen uiteraard ook een belangrijk voordeel; naast de warme kleur, vergrijst het hout heel mooi door de jaren heen. Heeft u ook behoefte aan een douglasoverkapping of een andere constructie van dit houttype? Laat het ons weten en we bespreken graag met u de mogelijkheden.

Bespreek de werkzaamheden die voor uw tuin nodig zijn

Voor zowat alle werkzaamheden rondom tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud schakelt u ons loon- en hoveniersbedrijf uit Waddinxveen in. Of het nu gaat om de aanleg van een compleet nieuwe tuin met douglasschuttingen, een grondige renovatie van een bestaande tuin of relatief kleine werkzaamheden zoals gladheidsbestrijding; ons vakkundige team staat voor u klaar. Bel naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV