N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Hoveniersbedrijf Barendrecht

Uw hoveniersbedrijf in regio Barendrecht

Ons hoveniersbedrijf uit Waddinxveen, een klein stukje van Barendrecht, verzorgt tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud; we verzorgen uw tuin tot in de puntjes. Naast particuliere tuinen schakelt u ons ook in voor onder andere speeltuinen en bedrijfstuinen. Laat ons een gratis tuinontwerp met offerte voor u opstellen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

De werkwijze van ons gespecialiseerde hoveniersbedrijf nabij Ridderkerk

Wij zijn een gespecialiseerd hoveniersbedrijf nabij Ridderkerk waar u terecht kunt voor vele diensten rondom uw tuinproject, waaronder:

Ook als u nog geen concreet beeld heeft van wat u graag wilt, helpen wij u graag met het vertalen van uw wensen naar een prachtig ontwerp en uiteindelijk een unieke tuin. Ons bedrijf is bovendien volledig VCA-gecertificeerd, waardoor we altijd op een veilige, verantwoorde manier werken. Naast tuinwerkzaamheden verrichten we ook andere werkzaamheden. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld ook in voor het laten afgraven van grond.

Schakel ons hoveniersbedrijf in voor uw tuinproject

Wilt u vaker van het buitenleven genieten? Realiseer dan uw droomtuin met behulp van ons hoveniersbedrijf nabij Barendrecht. Van de aanleg van uw tuin tot kraanwerkzaamheden; wij zijn van alle markten thuis! Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV