N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinonderhoud Rotterdam

Tuinonderhoud in regio Rotterdam

Zoekt u een hovenier voor uw tuinonderhoud in Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Als u niet in staat bent om zelf uw tuin te onderhouden, helpt Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, niet ver van Gouda, u graag. Voor zowel particulieren als bedrijven zetten wij onze vakmensen en ons materieel in om hun tuinen terug in de beste staat te brengen. Onze hoveniers maken iedere tuin weer mooi én zorgen dat dit zo blijft.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Tuinonderhoud bij u in Rotterdam of op een andere locatie in Zuid-Holland door een vakman

Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel en we hebben jarenlange ervaring, dus we zijn dé hovenier voor uw klus. Of uw tuin nu toe is aan een flinke opknapbeurt of volledig gerenoveerd moet worden; wij regelen het. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om alle tuinelementen te onderhouden en eventueel te vernieuwen. Dit geldt niet alleen voor de beplanting, maar ook bijvoorbeeld voor bestrating en constructies zoals overkappingen en schuttingen. U schakelt ons naast tuinonderhoud in Rotterdam of elders in Zuid-Holland dus ook in voor tuinaanleg. Omdat we over een uitgebreid wagenpark beschikken, rekent u op een complete dienstverlening. Mochten wij toch niet volledig over het juiste materieel beschikken, dan weten we precies waar we het juiste materieel huren. Door heel Zuid-Holland zijn wij actief als hovenier op het gebied van tuinonderhoud – onder meer in Rotterdam – maar ook tuinontwerp behoort tot onze expertises.

Kies voor eenmalig of periodiek onderhoud

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken bij u thuis of uw bedrijf in Rotterdam of elders in Zuid-Holland, zodat u weet welk tuinonderhoud wij kunnen verrichten? We geven u vooraf altijd een duidelijk beeld van de kosten van tuinaanleg in Rotterdam. U heeft bij ons de keuze uit eenmalig of periodiek onderhoud. Wat betreft het periodieke onderhoudscontract zijn wij flexibel; u kiest bijvoorbeeld voor maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Wij houden graag rekening met uw wensen! Bel ons via 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV