N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Offerte tuinaanleg Rotterdam

Een offerte voor tuinaanleg in regio Rotterdam

Een gratis en helder opgestelde offerte voor tuinaanleg in de regio Rotterdam krijgt u bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen. Daarnaast maken wij graag een gratis tuinontwerp voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoe wij uw wensen vertalen naar een unieke tuin op maat. Of u nu een tuin voor lange zomeravonden, een kindvriendelijke of een onderhoudsvrije tuin wilt: wij realiseren uw wensen. Wij zetten ons met regelmaat in voor particulieren, bedrijven, scholen en andere instellingen. Om u een goed en helder beeld te geven van de kosten stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op voor de tuinaanleg bij u in regio Rotterdam.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een gratis offerte op maat voor uw tuinaanleg in regio Rotterdam

Wanneer u een compleet tuinproject wilt laten realiseren, wilt u natuurlijk duidelijkheid krijgen over de kosten hiervan. Die duidelijkheid verschaffen wij volledig in onze vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg in regio Rotterdam. Voor elk budget bieden wij een unieke tuinoplossing op maat. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, geniet u van een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring, wat u terugziet in onze tuinontwerpen en de tuinaanleg zelf.

Laat uw wensen in kaart brengen 

Niet alleen profiteert u bij ons van lage kosten en hoogwaardige kwaliteit, maar ook van uitstekende garantievoorwaarden. Schakel ons in voor tuinaanleg in de regio Rotterdam en vraag een gratis offerte aan. We bekijken vervolgens wat uw wensen zijn, brengen deze in kaart in het ontwerp en bekijken de mogelijkheden voor de realisatie van uw project, bijvoorbeeld op het gebied van beplanting en bestrating met uw favoriete soort tegels. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV