N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuin laten aanleggen Rotterdam

Laat een tuin aanleggen in regio Rotterdam

Een tuin wilt u natuurlijk laten aanleggen door een specialist; daarom schakelt u de hulp in van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee, nabij Rotterdam. Wat u ook wilt, wij maken het voor u waar. Of u nu een kindvriendelijke tuin wilt laten aanleggen in de regio Rotterdam, of een tuin voor lange zomeravonden, wij realiseren het. Ook onderhoudsarme tuinen leggen wij voor u aan. Wij hebben een vast team hoveniers met elk hun eigen specialiteit om prachtige tuinen te creëren. Of u nu een tuin voor uw bedrijf, woning, in uw gemeente, rondom uw vastgoedproject of op school wilt laten aanleggen in de regio Rotterdam, wij zijn uw ideale partner! Wij maken gratis ontwerpen en stellen een vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een tuin laten aanleggen in de regio Rotterdam

Een tuin kunt u in de regio Rotterdam laten aanleggen door het ervaren team van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak. U bent dan ook verzekerd van een professionele werkwijze en professioneel resultaat van hoge kwaliteit. Wij leggen we tuinen aan voor particulieren, bedrijven, scholen en nog veel meer. Voor iedereen bieden wij maatwerk. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van uitstekende garantievoorwaarden. Heeft u nog vragen? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op!

Wij leggen tuinen aan voor particulieren, bedrijven, scholen en nog veel meer. Voor iedereen bieden wij maatwerk. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van uitstekende garantievoorwaarden. Heeft u nog vragen? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV