N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Goedkope schutting kopen

Een goedkope schutting kopen

Wilt u een goedkope schutting kopen? De schutting, ook wel tuinscherm genoemd, is een van de populairste varianten van tuinafscheidingen. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, biedt diverse schuttingen aan. Na het plaatsen van de houten schutting in uw tuin, kunt u deze ook laten begroeien met prachtige planten. Zo maakt u uw tuinafscheiding helemaal af!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een goedkope, houten schutting kopen die uw tuin helemaal af maakt

Een houten schutting biedt vele mogelijkheden om uw tuin op een mooie manier af te scheiden. We bieden onder meer douglasschuttingen aan. In de regel zijn schuttingen bovendien bestand tegen alle weersinvloeden, waardoor deze lang meegaat en u dus lang geniet van uw tuinafscheiding. Als u een goedkope houten schutting wilt kopen en deze wilt laten plaatsen, schakelt u hiervoor het beste een expert in. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee beschikt over een team van gespecialiseerde hoveniers die u graag helpen bij de realisatie van uw schutting. We komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen inzichtelijk maken. We kijken dan ook waar in de tuin de houten schutting het beste geplaatst kan worden. Bij ons vindt u de ideale schutting die bij de stijl van uw tuin past. U kunt bij ons ook andere elementen voor uw tuin kopen dan een schutting, zoals goedkope vrijstaande overkappingen.

Schaf een schutting bij ons aan tegen een aantrekkelijke prijs

Een schutting kopen tegen een goedkope prijs was nog nooit zo eenvoudig! Naast een houten schutting voor uw tuin koopt u bij ons ook diverse soorten bestrating om uw tuin helemaal af te maken. We komen graag bij u langs om een tuinontwerp op maat te maken. Wilt u graag alles weten over onze diensten? Bel dan naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV