N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tegels bestrating

Gebruik mooie tegels voor de bestrating

Tegels voor de bestrating voor uw tuin koopt u eenvoudig bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda. Wilt u uw tuin opnieuw aanleggen met beplanting, bestrating of allebei? Laat u zich dan bij ons inspireren en ontdek alle soorten bestrating die we aanbieden. We gaan ook graag met u in gesprek om u te informeren over alle mogelijkheden. Wat uw wens ook is, wij zorgen graag dat deze gerealiseerd worden. Geniet op warme zomerdagen van een tuin waar u ontspant en geniet.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Hoe kiest u de juiste tegels voor de bestrating voor uw tuin?

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft; wij zorgen altijd voor de beste tegels voor de bestrating van uw tuin. Zo bieden we bijvoorbeeld keramische tegels aan die veel sfeer geven in uw tuin. Gaat u liever voor een moderne, strakke uitstraling in de tuin? Dan is bestrating de ideale keuze en bovendien vergt dit minder onderhoud. Zo geniet u tijdens warme zomerdagen van een tuin met de mooiste bestrating!

Informeer naar de verschillende soorten tegels die we aanbieden

Naast dat u bij ons uitstekend terecht kunt voor tegels en ander soort bestrating, bieden we ook onze tuinonderhoudservice aan. Zo maken we uw tuin niet alleen mooi, maar blijft deze dat ook! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u voor uw tuin in Barendrecht een tuinontwerp laten maken? Bel dan naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV