N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Keramische tegels tuin

Keramische tegels laten leggen in uw tuin

Wilt u keramische tegels in uw tuin laten leggen door een specialist? Keramische tegels hebben een donkere kleur, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, biedt de beste tegels aan voor uw tuin! Onze hoveniers leggen de tegels vakkundig aan voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

De voordelen van keramische tegels voor uw tuin

Keramische tegels geven een rustige, luxe uitstraling aan uw tuin. De donkere tegels passen perfect bij groene of gekleurde planten. Naast de uitstraling bieden deze tegels nog andere voordelen. Zo valt vuil minder goed op bij deze tegels en ze behouden ook op de lange termijn hun hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn namelijk kleur- en slijtvast. Als hovenier nabij Reeuwijk realiseren we uw droomtuin graag. Vertel ons uw wensen en wij plaatsen de mooiste tegels voor de bestrating van uw tuin.

Ontdek de voordelen van keramische tegels

Wilt u ons inschakelen voor het plaatsen van keramische tegels in uw tuin? U schakelt ons ook in voor de gehele aanleg voor uw tuin. Of u nu een expert nodig heeft voor de tuinaanleg in Zoetermeer, Waddinxveen of elders; wij regelen het. Vraag een vrijblijvende tuinschets en offerte aan door contact met ons op te nemen via 0182-615158 of via info@vdlee.nl. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV