N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tuinontwerp Vijfde Dorp

Een tuinontwerp voor uw tuin in Het Vijfde Dorp

Laat ons een tuinontwerp maken voor uw project in Het Vijfde Dorp en profiteer van onze uitgebreide kennis en ervaring in het hoveniersvak. Al meer dan drie decennia zijn wij actief als hovenier in de wijde omgeving van Waddinxveen. Zo ook voorzien we onze klanten uit Het Vijfde Dorp van een professioneel tuinontwerp waarin alle elementen zijn verwerkt. Bent u benieuwd hoe wij uw wensen tot leven brengen in uw tuinschets? Ontdek de mogelijkheden!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een tuinontwerp waarin alle elementen voor uw tuin in Het Vijfde Dorp zijn verwerkt

In een tuinontwerp wordt natuurlijk meer verwerkt dan enkel de indeling van de beplanting. Wenst u een complete tuin waarin alle gewenste details in één keer verwerkt worden? Dan maken wij graag het tuinontwerp voor uw project in Het Vijfde Dorp en vertalen we al uw wensen naar concrete plannen. Of het nu gaat om een voortuin, achtertuin of een complete sfeervolle omgeving rond uw woning; wij combineren graag onze ideeën met die van u en komen met een tuinontwerp voor uw tuin in Het Vijfde Dorp dat volledig naar uw wens is.

Bespreek uw wensen voor uw toekomstige tuin

Als hovenier vlak bij Reeuwijk voeren we meer uit dan enkel tuinontwerpen. Ook tuinaanleg en -onderhoud behoren tot de mogelijkheden. Bespreek uw project met onze specialisten, laat uw tuinontwerp maken en wij bieden u een offerte aan als u akkoord gaat met uw toekomstige tuin in Het Vijfde Dorp. U bereikt ons telefonisch via 0182-615158 of via info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV