N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Hovenier Reeuwijk

Een hovenier voor uw tuin in Reeuwijk

Heeft u een hovenier nodig voor uw tuin in Reeuwijk, Het Vijfde Dorp of omgeving? Of het nu om een stadstuin, een landelijke tuin of kindvriendelijke tuin gaat: Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, is de groenspecialist die u zoekt. U hoeft slechts één hoveniersbedrijf in te schakelen voor een compleet project. Wij hebben namelijk de juiste vakmensen in huis die u volledig ontzorgen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een veelzijdige hovenier voor projecten in onder andere Reeuwijk en Het Vijfde Dorp

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen door een gespecialiseerde hovenier in de omgeving van Reeuwijk of Het Vijfde Dorp? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat periodiek onderhoud aan uw tuin aanbiedt? Wij zien iedere klus als een uitdaging, of het nu om nieuwe of bestaande tuinen gaat. Als hovenier zijn wij werkzaam in de wijde omgeving van Reeuwijk en Het Vijfde Dorp en zorgen we ervoor dat de tuin die u voor ogen heeft, wordt gerealiseerd. Op basis van een doordacht tuinontwerp gaan onze groenspecialisten aan de slag met de aanleg van uw tuin. Heeft u weinig tijd voor het onderhoud? Ook dan komen wij graag bij u langs.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wij zijn u graag van dienst als het aankomt op tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Vertel ons wat wij voor u mogen betekenen, want uw wensen staan centraal. Neem hiervoor contact op met onze hovenier via 0182-615158, waarna wij bij u langskomen in Reeuwijk of Het Vijfde Dorp om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te noteren. Daarna ontvangt u een gratis ontwerp en een gedetailleerde offerte. Via het eerdergenoemde telefoonnummer zijn we natuurlijk ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV