N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Gebruikte tuintegels

Gebruikte tegels

Als u gebruikte tegels in uw tuin laat leggen, houdt u de materiaalkosten niet alleen laag, maar ze geven uw tuin ook een unieke uitstraling. Als gespecialiseerde hovenier uit Waddinxveen, nabij Gouda, weten wij precies hoe gebruikte tuintegels het beste kunnen worden ingezet. Bent u benieuwd naar de tegels in ons assortiment? Wij vertellen u graag meer.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Kosten besparen door gebruikte tuintegels te laten plaatsen

Wilt u tegels aanschaffen voor de bestrating van uw tuin? Aangezien tegels een lange levensduur hebben, zien gebruikte tuintegels er vaak nog uit als nieuw. Geeft u de voorkeur aan een verweerde look? Dan kiest u het beste voor tweedehands tuintegels. We bieden ook nieuwe tegels aan in diverse materialen, zoals keramische tegels. Welk soort tegels u ook kiest; ons hoveniersbedrijf nabij Reeuwijk voorziet u graag van de beste tegels voor uw tuin.

Bespaar kosten door te kiezen voor gebruikte tegels

Of u nu gebruikte tuintegels in uw tuin wilt laten leggen of de voorkeur geeft aan nieuwe exemplaren; wij helpen u graag verder. We komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. We verzorgen desgewenst de gehele tuinaanleg voor u. Wilt u weten wat de kosten van de tuinaanleg zijn? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV