N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Water geven groot groen Zuid-Holland

Water geven van groot groen in Zuid-Holland

Als loon- en hoveniersbedrijf uit Waddinxveen, nabij Gouda, zijn wij onder andere gespecialiseerd in het water geven van groot groen in Zuid-Holland, wat wij doen met onze hoogwaardige tractor met waterwagen. Al sinds 1963 voert Loonbedrijf Robbert van der Lee uiteenlopende loonwerkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren. Tevens zijn wij als hovenier uit Waddinxveen al meer dan drie decennia actief in Zuid-Holland en daarbuiten, waardoor het water geven van groot groen met een tractor met waterwagen voor ons zeer bekend terrein is geworden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en laat u informeren door onze medewerkers.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Water geven van groot groen in Zuid-Holland: u wordt volledig ontzorgd

Vanzelfsprekend is het water geven van groot groen een monsterklus wanneer u bij u thuis of bij uw bedrijf in Zuid-Holland niet beschikt over het juiste materieel, zoals een tractor met waterwagen. Hoe groot uw terrein of tuin ook is, wij gaan graag voor u aan de slag. De tractor met waterwagen uit ons loonbedrijf in Waddinxveen, Zuid-Holland, is uitermate geschikt voor het grootschalig water geven van groot groen, wat zeker van pas komt wanneer u in een drukke periode hiervoor extra materieel nodig heeft. We bespreken graag met u de planning en bieden u een complete dienstverlening aan.

Schakel ons loonbedrijf in voor vele werkzaamheden

Niet alleen het water geven van groot groen met een tractor behoort tot de diensten van ons bedrijf uit Waddinxveen, Zuid-Holland. Uiteraard kunt u ook voor andere doeleinden een tractor huren bij Loonbedrijf Robbert van der Lee. Naast een tractor met waterwagen om groot groen water te geven, zetten wij onze tractoren in Waddinxveen ook in voor het afgraven van grond en landbouwwerk. Wij zetten graag het juiste materieel voor u in en bedienen de tractor met waterwagen met zorg en vakkundigheid, zodat u van het beste resultaat profiteert. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op via 0182-615158 of via info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV