N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Tractor huren Zuid-Holland

Een tractor huren in Zuid-Holland

Wilt u een tractor huren voor uw project in Zuid-Holland en deze laten besturen door een ervaren loonwerker? Loonbedrijf Robbert van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda, is u graag van dienst. Sinds 1963 bieden wij zowel particulieren als bedrijven, onder andere uit Zuid-Holland, de mogelijkheid om een tractor te huren voor grond- en landbouwwerkzaamheden. U schakelt ons in voor allerlei doeleinden en wij verlenen u graag complete service, zodat u rekent op het beste resultaat.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Een tractor huren voor ieder project bij u in Zuid-Holland

Er zijn verschillende redenen om een tractor te huren bij ons loonbedrijf in Zuid-Holland. Heeft u een landbouwbedrijf en heeft u een extra tractor nodig voor uw werkzaamheden? Of bent u met grondwerkzaamheden bezig op uw terrein? Wat uw wensen ook zijn, wij kijken graag met u mee en zorgen ervoor dat de juiste materialen, voertuigen en werktuigen beschikbaar zijn. Persoonlijke dienstverlening stellen wij dan ook te allen tijde centraal. U kunt bij ons ook een tractor met snipperaar huren om takken te snipperen. In ons wagenpark beschikken we bovendien over veel meer machines en voertuigen om uw project van a tot z uit te voeren of u hierin te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan takkensnipperaars en sneeuwschuivers, die natuurlijk met machinist worden geleverd.

Ontvang meer informatie

Neem contact op met ons loonbedrijf uit Zuid-Holland voor meer informatie over het huren van een tractor. Wanneer u goed geïnformeerd bent, voorzien we u graag van een vrijblijvende offerte. Uiteraard geven we u ook graag deskundig advies. U bereikt ons via 0182-615158 of via info@vdlee.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV