N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Takken snipperen

Takken snipperen

Wilt u takken laten snipperen door een specialist in loonwerk? Schakel dan Loonbedrijf Robbert van der Lee in en profiteer van complete service! Takken snipperen behoort tot het brede dienstenpakket dat wij aanbieden bij ons bedrijf in Waddinxveen, nabij Gouda. Wij verlenen onze services aan zowel particulieren als bedrijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Wij informeren u graag.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Takken snipperen voor een gemakkelijke en milieubewuste afvoer van uw hout

Wanneer het groen van de tuin van uw woning of bedrijf wordt onderhouden, komen er in veel gevallen takken en houtsnippers vrij. Zeker wanneer in grote tuinen bij bedrijven en publieke instellingen wordt gewerkt. Om ervoor te zorgen dat u niet zelf een hoop tijd verliest aan het opruimen van takken en houtsnippers, is het een goed idee om ons loonbedrijf in te schakelen om takken te snipperen. Dit maakt het eenvoudiger om het hout af te voeren en dit nuttig en milieubewust te laten besteden. In ons wagenpark beschikken we over een moderne snipperaar, die tijdens uw werkzaamheden bediend wordt door een specialist.

Ontdek onze diensten

Naast tuinonderhoud, kunt u ons hoveniersbedrijf ook inschakelen voor complete tuinaanleg. Dit kan uiteraard gepaard gaan met een tuinrenovatie waarbij we takken moeten snipperen of grondverzetwerkzaamheden moeten uitvoeren. Bespreek alle mogelijkheden met onze specialisten door te bellen naar 0182-615158 en ontvang een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV