N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Grondverzet Reeuwijk

Grondverzet in regio Reeuwijk

Laat al uw werkzaamheden rondom grondverzet in Reeuwijk uitvoeren door de specialisten van Loonbedrijf Robbert van der Lee uit Waddinxveen, nabij Gouda. Al sinds 1963 zijn wij particulieren en uiteenlopende bedrijven en instellingen van dienst. Op het gebied van grondverzet realiseren wij onze projecten in de wijde omgeving van Waddinxveen en Reeuwijk op maat en volledig naar wens van onze opdrachtgevers. Wilt u ook profiteren van onze ervaring en expertise? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Uw specialist in grondverzet in de omgeving van Waddinxveen en Reeuwijk

Grondwerk en grondverzet zijn activiteiten die niet alleen ervaring, maar ook veel inspanning vereisen, waardoor het verstandig is om ons bedrijf in Waddinxveen in te schakelen voor uw werkzaamheden in Reeuwijk of omgeving. Of u nu graafwerkzaamheden wilt laten uitvoeren voor de aanleg van een tuin of een kraanmachinist nodig heeft voor de verplaatsing van zware materialen, We beschikken over de juiste materialen en machines om uw project efficiënt uit te voeren. Alle werkzaamheden rondom grondverzet zijn voor ons loonbedrijf bekend terrein, zodat u alleen maar uw wensen met ons hoeft te bespreken voor uw project in regio Waddinxveen of Reeuwijk. Hebben we niet alle middelen beschikbaar voor uw specifieke werkzaamheden? Dan zorgen we ervoor dat we het juiste huren om op efficiënte wijze een kwalitatief resultaat neer te zetten. In ons wagenpark bevinden zich onder meer een tractor, snipperaar, kieper en een sneeuwschuiver.

Schakel ons in als loon- of hoveniersbedrijf

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0182-615158 of door een e-mail te sturen naar info@vdlee.nl. Dit geldt ook wanneer u ons als hovenier in wilt schakelen voor uw particuliere of bedrijfstuin. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project en krijg duidelijkheid over de kosten en mogelijkheden.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV