N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Loonbedrijf Zuid-Holland

Uw loonbedrijf in Zuid-Holland

Wilt u de assistentie inschakelen van een loonbedrijf in de omgeving van Reeuwijk, Het Vijfde Dorp of elders in Zuid-Holland? In Waddinxveen, nabij Gouda, vindt u alles wat u nodig heeft bij Loonbedrijf Robbert van der Lee. Wij hebben sinds 1963 ervaring met uiteenlopende soorten loonwerkzaamheden en bieden al onze klanten complete service. Niet alleen schakelt u ons in voor de huur van materieel, maar ook bedienen wij de machines en voertuigen vakkundig, zodat u het resultaat ontvangt wat u voor ogen heeft. Besteed uw werkzaamheden uit aan ons loonbedrijf in de buurt van Reeuwijk en Het Vijfde Dorp in Zuid-Holland en profiteer van onze vele expertises!

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Wat wij voor u kunnen betekenen als loonbedrijf nabij Het Vijfde Dorp in Zuid-Holland

Heeft u een groot terrein waarop grondwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd? Of heeft u een landbouwbedrijf waar tijdens een drukke periode extra materieel nodig is? Dat is geen probleem, want ons loonbedrijf uit Zuid-Holland staat voor u klaar in Reeuwijk, Het Vijfde Dorp of een andere nabijgelegen plaats in de regio. Welke discipline er ook nodig is voor uw werkzaamheden of project, wij beschikken over de juiste voertuigen, machines en gereedschappen om u van a tot z van dienst te zijn. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor:

Roept u onze hulp in voor loonwerk waar wij niet direct materieel voor beschikbaar hebben? Dan huren wij alsnog alle benodigdheden op tijd, zodat uw project geen vertraging oploopt.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wij bekijken graag samen met u uw project in bijvoorbeeld Het Vijfde Dorp of Reeuwijk en informeren u over de diensten van ons loonbedrijf in Zuid-Holland. Heeft u vragen voor ons loonbedrijf nabij Reeuwijk of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl en wij staan u graag te woord.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV