N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Sneeuw schuiven Waddinxveen

Sneeuw laten schuiven in Waddinxveen

Wanneer u sneeuw wilt laten schuiven op uw terrein, schakelt u ons loonbedrijf in Waddinxveen in. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten loonwerk en zorgen er met de juiste voertuigen en machines voor dat ieder terrein er naar behoren bij ligt. Door sneeuw te laten schuiven door onze specialisten uit Waddinxveen, niet ver van Gouda, voorkomt u gevaarlijke situaties en kunnen uw voertuigen veilig worden verplaatst.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Ervaring met sneeuw schuiven op allerlei terreinen in de wijde omgeving van Waddinxveen

Soms is een terrein nu eenmaal te groot om zelf alle sneeuw te schuiven. Is dit bij u het geval en wilt u hiervoor een specialist inschakelen? Dan zijn wij u graag van A tot Z van dienst. Het schuiven van sneeuw, of gladheidsbestrijding in het algemeen, behoort tot een van de vele werkzaamheden van Loonbedrijf Robbert van der Lee uit Waddinxveen. Al sinds 1963 voeren wij loonwerk uit voor zowel bedrijven als particulieren. Robbert van der Lee heeft ruime ervaring met sneeuwschuivers en vele andere werktuigen, bijvoorbeeld om grondwerkzaamheden te verrichten. Laat u uw project door ons loonbedrijf uitvoeren? Dan zorgen we ervoor dat de juiste machines en voertuigen voor u beschikbaar zijn.

Schakel ons in voor allerlei soorten loonwerk

Wilt u ons voor andere loonwerkzaamheden inzetten, bijvoorbeeld voor grondverzet of wilt u een tractor met snipperaar huren? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Bespreek met ons uw wensen door te bellen naar 0182-615158 en ontvang een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV