N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Gladheidsbestrijding Zuid-Holland

Gladheidsbestrijding in Zuid-Holland

Schakel ons loon- en hoveniersbedrijf uit Waddinxveen, nabij Gouda, in voor gladheidsbestrijding in de provincie Zuid-Holland en profiteer van ons uitgebreide vakmanschap. Met de juiste middelen en machines zorgen we ervoor dat uw terrein weer veilig toegankelijk en begaanbaar is in periodes van vorst en sneeuwval. Loonbedrijf Robbert van der Lee is een zelfstandig bedrijf dat beschikt over de kennis en kunde om loonwerk efficiënt en kwalitatief uit te voeren. Wilt u ons in Waddinxveen inschakelen voor gladheidsbestrijding op uw terrein in Zuid-Holland? Laat het ons weten en ontdek de mogelijkheden.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak
tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

Het belang van gladheidsbestrijding op uw terrein in Waddinxveen, Zuid-Holland

Gladheidsbestrijding – waar u ons in Waddinxveen voor kunt inschakelen – is een belangrijke methode om uw terrein in Zuid-Holland veilig te houden voor bijvoorbeeld bezoekers, medewerkers en bestuurders van voertuigen. Afhankelijk van de ondergrond, wordt een terrein bij ijzel of sneeuwval erg onveilig. Gladheid kan bijvoorbeeld ook uw logistieke werkzaamheden negatief beïnvloeden wanneer uw voertuigen en machines gaan slippen. Hoveniers- en loonbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen, Zuid-Holland, voert graag de gladheidsbestrijding op uw terrein uit, onder meer door het strooien van zout en het schuiven van sneeuw in Waddinxveen. Ons gekwalificeerde personeel stemt de werkzaamheden nauwkeurig af op uw type terrein, uw wensen en de omstandigheden.

Schakel ons in voor vele soorten loonwerk

Wilt u ons loonbedrijf uit Waddinxveen, Zuid-Holland, inschakelen voor ander loonwerk dan gladheidsbestrijding? Wij hebben ook ervaring met onder andere het afgraven van grond, takken snipperen, landbouw en nog vele andere loonwerkzaamheden. Deze voeren wij uit voor zowel particulieren als bedrijven. Bel naar 0182-615158, stuur een e-mail naar info@vdlee.nl voor meer informatie over onze diensten en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV