N

Biologische bestrijding

N

Bezoek aan huis

N

Gespecificeerde offerte

Home » Hoveniersbedrijf Ridderkerk

Uw hoveniersbedrijf in regio Ridderkerk

U zoekt een hoveniersbedrijf nabij Ridderkerk; dan schakelt u Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee uit Waddinxveen in! Wij bieden vele mogelijkheden aan op het gebied van particuliere én zakelijke tuinprojecten. Wij kunnen bijvoorbeeld een compleet nieuwe tuin aanleggen, maar ook een verouderde tuin een nieuwe uitstraling geven. Ook voor periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten ons als hoveniersbedrijf in de buurt van Ridderkerk al vele jaren in voor particulieren, bedrijven en publieke instellingen. U geniet gegarandeerd van een prachtig resultaat en de uitstraling die u voor ogen had. Wij maken een gratis tuinontwerp voor u en stellen een offerte op maat op.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen voor uw nieuwe tuin? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Maak een afspraak

tuinaanlegparticulier13_srcset-large

Enkele projecten

IMG1919_srcset-large
aanlegparticulieretuin9_srcset-large
aanlegparticulieretuin_srcset-large

De diensten van ons gespecialiseerde hoveniersbedrijf nabij Ridderkerk

Wij zijn een gespecialiseerd hoveniersbedrijf uit Waddinxveen, nabij Gouda en niet ver van Ridderkerk, waar u terechtkunt voor vele diensten rondom uw tuinproject, waaronder:

Ook als u nog geen concreet beeld heeft van wat u graag wilt, helpen wij u graag met het vertalen van uw wensen naar een prachtig ontwerp en uiteindelijk een unieke tuin. Ons bedrijf is bovendien volledig VCA-gecertificeerd.

Stel vragen over uw project

Heeft u nog vragen over onze ontwerpen of ons hoveniersbedrijf nabij Ridderkerk? Of heeft u speciale wensen die u wilt bespreken, zoals het laten afgraven van grond of kraanwerkzaamheden in grote tuinen? Neem dan contact met ons op via 0182-615158. Vraag eventueel direct en gratis een offerte op maat aan!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV