Deze niet-hovenier draait inmiddels al weer meer dan 26 jaar mee binnen het Hoveniersbedrijf. Als de administratieve kracht, als social-media tiep, als vraagbaak “hebben we nog een foto van die of die tuin, dat ontwerp, dat idee, of waar was die tuin ook alweer, weet je nog? die we 15 jaar geleden zo hebben aangelegd”,  als onbetwiste moodboard-maker, als halve inkoper en halve verkoper, kortom ze is hier. Die niet-hovenier, dat ben ik, Ineke van der Lee. Al meer dan 26 jaar kijk ik bij iedereen hier werkzaam, over de schouder mee. Of iemand dat nu leuk vindt of niet ;).

Zo heb ik in al die jaren een vracht aan kennis verzameld. Over ons bedrijf,  maar ook over tuinen. En hoe tuinen kunnen worden. Of je nu groene vingers hebt, of niet. Het leukste vind ik de voor- en na projecten. Ons bedrijf is niet voor een kleintje vervaard. Klanten of liever gezegd, toekomstige klanten schrikken soms zelf van de chaos in de tuin. En vergeten dan dat een beetje tuin binnen de kortste keren professioneel onder handen genomen kan worden. Dat hoeft niet heel veel te kosten want professionele mensen hebben daar veel minder tijd voor nodig. Men weet namelijk wat te snoeien, hoe te snoeien, het bedrijf heeft de materialen en gereedschappen.

Het wordt die tijd van het jaar! De boel moet even flink onder handen genomen worden, om fris en verzorgd de winter in te gaan. Zodat er in het vroege voorjaar maar minimaal gewerkt hoeft te worden om dan maximaal te genieten. Een tuin leuk houden is vooruitzien!  Dat geldt ook voor de aanleg van een tuin, zolang het niet te hard gaat vriezen, loopt de aanleg van tuinen gewoon door in de winter. En die lange ijskoude winters zijn bij mij alleen nog maar zichtbaar in mijn herinneringen. Van heel, heel lang geleden! Dus, waar wacht u nog op. Bel eens, geheel vrijblijvend, met een beetje kans krijgt u deze niet-hovenier aan de lijn. 🙂 Niet vergeten he, dan wordt het volgend jaar MAXIMAAL genieten!

 

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV
Noordeinde 10
2742 AG WADDINXVEEN
Tel: 0182-615158
Mob: 06-53233877
Hoveniersbedrijf R.A. van de Lee BV